B2B

  /  B2B

Wat leuk dat je interesse toont in onze kinderaccessoires voor je winkel!

Bymelo is opgericht in 2016 als een origineel, kleurrijk en trendy kindersieraden merk dat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met vele verkooppunten in Nederland en Buitenland. We ontwerpen en vervaardigen onze sieraden zelf.

Onze sieraden geven ‘attitude’ aan de kinderoutfits en zijn speels, kleurrijk en onze dierenkettingen worden zelfs als troostdieren gebruikt voor spannende momenten voor kinderen.

Collectie
Onze zeer uitgebreide collectie bestaat uit verschillende soorten kettingen en armbanden en zijn voor wholesale in te kopen voor winkeliers. We vernieuwen regelmatig onze collectie en zorgen steeds weer voor een trendy assortiment met opvallende kleuren, materialen en ontwerpen waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wholesale
Onze verkooppunten worden zorgvuldig geselecteerd door onze Sales agente Kim van Monkey Miks. We houden zo de exclusiviteit voor winkels en afstanden tot de verschillende verkooppunten goed in de gaten. We werken met een orderbon om je bestelling te plaatsen en hanteren een levertijd van 3 weken.

Mocht je interesse hebben om onze kinderaccessoires in te kopen dan kun je contact op nemen via onderstaande contact gegevens:
Kim Schenk
Monkey Miks
Agency for baby & kids lifestyle
kim@monkeymiks.nl

Voor geïnteresseerde winkels in het buitenland graag contact op nemen via info@bymelo.nl.

For store outside the Netherlands: If you would like to buy our products for wholesale please contact us at info@bymelo.nl for more information.

You don't have permission to register
X