Algemene voorwaarden

  /  Algemene voorwaarden

Lees de Algemene Voorwaarden a.u.b. zeer zorgvuldig door. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen info@bymelo.nl.

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Tot standkoming bestelling
De koopovereenkomst komt tot stand indien door klant een bestelling bij ByMelo wordt geplaatst en deze bestelling door ByMelo digitaal wordt bevestigd (orderbevestiging per e-mail).

Levering
ByMelo artikelen zijn gelimiteerd en veel al handgemaakt om de exclusiviteit te waarborgen. Het kan voorkomen dat het door u bestelde artikel niet meer voorradig is. Uiteraard stellen wij u hiervan op de hoogte. In overleg wordt er een ander sieraad aangeboden of een annulering van de order.

Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten.
Druk- , zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk – en zetfouten is Bymelo niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Verzendkosten
ByMelo brengt een bijdrage voor de verzendkosten in rekening. De verzendkosten worden genoemd/ toegevoegd tijdens de bestelling. Nederland: variërend van € 4,60 tot € 7,25 per bestelling, afhankelijk van het gewicht. En de keuze tussen gewone verzending of via track en tracé. Verzendkosten naar België € 13,00 en overige landen op aanvraag info@bymelo.nl.

Helaas is het niet mogelijk om bestellingen naar het buitenland via de webshop te voldoen. Voor bestelling mail naar info@bymelo.nl.

Bezorgen
Bymelo laat de bestellingen bezorgen door PostNL. Als de bezorger het pakje niet kan afleveren op het gewenste adres (mits het niet door de brievenbus past)dan zal hij een bericht achterlaten waar het betreffende pakje kan worden opgehaald. Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en ByMelo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten/schade van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met ByMelo doormiddel van een e-mail naar info@bymelo.nl.

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van ByMelo. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantrelatie.

Retourneren
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Verplicht is een begeleidend schrijven met de reden van retour, naam,   ordernummer en betaalgegevens. Als het product op persoonlijk ontwerp voor u  is gemaakt kan het artikel niet geretourneerd worden.

Betaling
Wij maken gebruik van Mollie voor alle iDeal betalingen en bankoverschrijving. De bestelling worden verzonden zodra de betaling heeft plaats gevonden. Op het moment dat ByMelo binnen 5 dagen geen betaling heeft ontvangen, is zij gerechtigd om de koopovereenkomst buitengerechtelijk te ontbinden, zonder enig recht van de klant op schadevergoeding.

Overmacht
ByMelo is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval, maar niet uitsluitend, verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij ByMelo en transportstagnatie.

Intellectueel eigendom
Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van ByMelo www.bymelo.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ByMelo te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Klachten
ByMelo streeft naar tevreden klanten. Mocht u onverhoopt een klacht hebben dan graag een e-mail sturen naar info@bymelo.nl. Wij zullen dan in overleg op zoek gaan naar een passende oplossing.

You don't have permission to register
X